EVDE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMENİN 5 YOLU

EVDE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMENİN 5 YOLU

EVDE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMENİN 5 YOLU

Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Coronavirüs ile birlikte evde çok daha fazla zaman geçirmeye başlar olduk. İlk günler her zaman ertelenen ve biriken işleri hallettikten sonra boş vakitlerimiz daha da fazlalaşmaya başladı… Sizin de gün içerisinde çokça vaktiniz varsa; evde keyifli vakit geçirmenin 5 yolunu inceleyerek birinden başlayabilirsiniz.

 


İLK DURAK MUTFAK!

 

Uzun zamandır rutin yemeklerin dışına çıkmadıysanız ünlü restoran ya da şeflerin önerdiği reçetelerden birini deneyebilirsiniz. Yepyeni lezzetleri keşfederken saatlerin hızla aktığına şaşırabilirsiniz! Ne zamandır aklınızda olan tatlıyı yapmak içinse şimdiden daha doğru bir zaman yok!

 


EL BECERİLERİNİ ORTAYA ÇIKARMANIN TAM ZAMANI!

 

Herkesin elinin yatkın olduğu bir alan olduğuna inanıyoruz. Resim yapmak, örgü örmek, işleme yapmak, yazı yazmak… Evdeki malzemeleri ortaya çıkartın ve gerisini hayal dünyanıza bırakın.

 


UZUN ZAMANDIR BİRİKEN KİTAPLARI UNUTMAYIN…

 

Herkesin ilk aklına gelen madde kitap okumak, genelde en doğru seçimlerden biridir. Fırsat buldukça okumak için aldığınız ancak yarım bırakılan ya da hiç başlanmamış kitaplara bir göz atın. Sıcacık bir fincan kahve ya da çay eşliğinde uzun uzun okumanın keyfini çıkartın.

 


EVDEKİLERLE BİR TAKIM OLMAYA NE DERSİNİZ?

 

Kutu oyunları sıkıcı zamanların kurtarıcıları oluyor! Her evde bu zamanlar için mutlaka bir oyun bulundurulur. Sevdiklerinizle birlikte saatlerce sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca çocuğunuz varsa ve tüm gün sıkıldıysa onu da dahil edebileceğiniz oyunlar seçebilir, tüm aileyi bir araya toplayabilirsiniz.

 


 UZUN FİLM MARATONLARINA HAZIR OLUN!

 

Ne zamandır izlemeyi düşündüğünüz filmleri peş peşe izlemeye ne dersiniz? İsterseniz bir yönetmen ya da oyuncu seçip tüm filmlerini peş peşe izleyebilirsiniz. Sürekli aynı film ya da bakış açısını tercih etmeyenler ise tek bir tür üzerinden de liste yapabilirler. Romantik komedi gecesi, korku gecesi, gerilim gecesi… Bol abur cuburla birlikte harika saatler sizi bekliyor!

 

Etiketler: nefise, moda,bayan giyim, evde
Mayıs 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR